MoRu

2012 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

2012 metų rudens/žiemos MaKiaŽo tendencijos

 

Šįryt keliaudama per totaliai rudenišką apniukusį Vilnių,  supratau vieną nuostabų dalyką - aš imu pamilti šį metų laiką. Ne, aš tikrai nesu keistuolė, kuri mėgsta nuo drėgmės išsipūtusius plaukus, nušalusias rankas ar raudoną nosį ir žinoma, aš tikrai nešokinėju iš laimės, kai tenka keltis, kol dar tamsu! Tiesiog dabar, kuomet medžiai pliki, gatvės pilkos ir niūrios, o visi lekiam skubėdami ir niurnėdami, nes šiandien dar ne penktadienis, atsiranda įstabi galimybė išsiskirti iš minios ryškiu rudeniniu makiažu ir mirktelti žaviai išryškinta akimi vaikinui, kuris sankryžoj vos neaptaškė tavo naujų aulinukų. Ačiū 2012 metų rudenio/žiemos makiažo tendencijoms už galimybe būti ryškioms ir visiškai dėl to nesijaudinti. Raudonos lūpos, tamsios akys, ryškus kontūre, dabar Jūsų valanda!

Šį sezoną podiumų ir kosmetikos gamintojų išryškinamos trys aktyvios tendencijas: raudonos lūpos-lengvas makiažas, ryškios akys (ypač paryškinama akių linija)-šviesios lūpos bei tamsus viso veido makiažas, įkvėptas gotikos. 
Niekada nesutikau ir nesutinku su mitu, kad raudonas lūpų dažas tinka ne visoms. Ne Tiesa! Raudona spalva turi begalę atspalvių: sodri klasikinė, burbono, bordinė, kaštoninė ir pan. Tik pažvelkite į šią schemą ir sutikite - rudens/žiemos tendencijos tinka visoms, mielosios, mes turime iš ko pasirinkti!

Taigi, renkantis ryškių, "prinokusių" lūpų įvaizdį, svarbiausia taisyklė - jei tai dienai skirtas makiažas, venkite itin ryškaus akių bei veido makiažo. Visas žavesys - akcentuose. Šiuo atveju - Jūsų žaviose lūpose. 
Raudona - klasika, tad visi mados namai bei kosmetikos gamintojai kasmet tokiu metu siūlo itin nemažą raudonų lūpų dažų atspalvių paletę. Raudonos lūpos tinka visom progom, visokiu dienos metu ir visoms! Dienos metu pasirinkite lengvesnį, šiltesnį raudoną atspalvį. 




Vakare nepabijokite kruopščiai sumodeliavusios veidą ir tepasitepusios blaktienų tušu visą įspūdį sutelkti ties sodriomis, tamsiomis lūpomis. Tam ypač tiks burbono, kaštono, karmino spalva. Paprasta, bet atrodo visad nepriekaištingai. Pažadu - iškart pasitempsite, ir natūraliai norėsis šypsotis kelis kartus daugiau nei įprastai (nuo komplimentų gausos!) :)




Kita tendencija, kurią norėčiau aptarti su Jumis ir kuri man labaaaai patinka, nes esu šio akcento didelė gerbėja - ryškus akių kontūras. Jis gali paryškinti jau sukurtą makiažą, jis pagyvina ir jis gali tiesiog tapti visu Jūsų makiažu. Visais atvejais jis daro stebuklus. Šį rudens/žiemos sezoną, jis tapo podumių karaliumi ir viena ryškiausių tendencijų. Žinoma, kaip ir raudonos lūpos - mėgsta būti akcentu, tad jei renkatės ryškų (storą, plačiau išsklaidytą) kontūrą, visą kitą makiažą palikite neutralų. Mano mėgstamiausias variantas - gražus, ne per daug ryškus linkis ir sodrios lūpos. Mmm! Pin Up Girl mėgėjos mane supras :)




Paskutinioji tendencija, kuria tikriausiai džiaugiasi visos drąsios, savimi pasitikinčios ir prabangų įvaizdį mėgstančios moterys - ryškus viso veido makiažas. Visa esmė šioje tendencijoje tampa spalvos: tamsūs, slogūs, žemiški tonai. Dūminis akių makiažas ir drąsios, sultingos lūpos - tai, ką šį sezoną renkasi tokie mados namai kaip Chanel ar Burberry. 
Taigi, jei makiažas net ir ryškus, išlieka skoningas, splaviškai suderintas ir tinkantis Jūsų odos tipui, nebijokime būti DRĄSIOS, ruduo juk būtų toks niūrus be mūsų, moterų :)


 

















Prabanga, sodrumas, gilios akys ir raudonos lūpos - tai yra raktas, jei norite būti įspūdingos ir domitės tendencijomis. Mano nuomone, šį sezoną būtų galima pavadinti išraiškingos klasikos suspindėjimu. Juk mada - ne tai, kas nauja, o kas sena pamiršta.. :)

Būkit ryškios, mano mielos!

“Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.” (Gwyneth Paltrow)
 






Mua,
Rūt:)*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą