MoRu

2012 m. lapkričio 20 d., antradienis


Bond... James Bond...



  Bonjour, mes amis, dar kartelį! Šiandiena mano blog‘o įrašas gal kiek labiau liečia vyrų stilių, tačiau negalėjau susilaikyti ir neaprašyti vieno vyriškiausio ir stilingiausio įvaizdžio, dėl kurio alpsta visos pasaulio moterys. Manau, ne viena iš mūsų nuoširdžiai galėtų prisipažinti, jog nieko nėra gražiau nei vyras su tobulo kirpimo kostiumu, prie jo derančiu kaklaraiščiu, nepriekaištinga avalyne ir klasikiniu, tačiau itin stilingu bei prabangiu laikrodžiu. Tad trumpai, 50–ųjų metinių proga, pakalbėkim apie ekranuose sužibėjusio James Bond‘o stilių.


  Naujausioje Skyfall dalyje, Bond‘o įvaizdį padėjo kurti dizaineris Tom Ford‘as, kuris visad žino, kaip atskleisti tikrąjį vyriškumą. Ankstesni aktoriai, atliekant šį įstabų vaidmenį, buvo rengiami klasikiniais italų mados namų Brioni kostiumais, tad šį karta naujoji filmo kostiumo dizainerė nusprendė, jog modernaus James Bond‘o įvaizdį geriausiai išpildytų minėtasis dizaineris - Tom Ford‘as. Britų Vogue pasirodžiusiame straipsnyje Ford‘as emocingai  atskleidžia, kaip pasak jo galėtų rengtis James Bond‘as. Jo nuomone, agento 007 gyvenimo būdas sukasi apie egzotiško grožio moteris, neregėtas pasaulio vietas bei apie nuolatinį neformalų ringą, tad seksualiai klasikinis įvaizdis puikiausias būdas šiam gyvenimo stiliui atskleisti. Daniel Craig‘as visuose šiuose nuotraukose iš filmo, niekas nepaneigs, atrodo itin puošniai ir seksualiai; tiesiog iš ekrano dvelkia prabanga. Dizaineris straipsnyje be kita ko mini, jog jis puikiausiai žino, kad žydraakis Daniel‘is tiesiog nepriekaištingai išpildė kostiumus, kurie buvo siūti specialiai jam.


  Mano nuomone, savo pirmajame Bond‘o filme, Skyfall dalyje, kostiumų dizainerė Jany Temime atliko savo vaidmenį be priekaištų, pasak jos, tam pasitarnavo minėtieji Tom Ford‘o kurti kostiumai. Mano mielosios, kad viską išgirsti iš pirmųjų lūpų įkeliu Jums filmuką, kuriame Jany atskleidžią šiek tiek užkulisių apie seksualaus agento 007 įvaizdžio kūrimą.


  O pabaigai keletas mano kurtų koliažų – James Bond‘o stiliaus, galima teigti, lietuviškų interpretacijų. Ir be ja, jei dar nematėte paskutiniosios agento 007 dalies nuoširdžiai rekomenduoju. Nesu veiksmo filmų gerbėja, jei tai nesusija su automobilių ar motociklų lenktynėmis, bet valandos, žiūrint į žavųjį Daniel‘į Craig‘ą, tikrai neprailgo!

ZARA: kostiumas, batai, lagaminas bei vyriška rankinė; OMEGA laikrodis, Ray-Ban akiniai ir juvelyrės Eglės Čėjauskaitės sukurtos sąsagos.

MANGO: suknelė, bateliai; ZARA: delninukė; Juvelyro - papuošalų dizainerio, Viktoro Sitalo, kurtas auksinis, brilientais puoštas, papuošalų rininys bei O.P.I. firmos Jamees Bond'o filmui sukurtos serijos nagų lakas.

ZARA: peteliškė, kepurė, marškiniai, švarkas, kelnės bei batai; nežinomo Lietuvo dizainerio Roberto kurtos sąsagos, atrastos interneto platybėse bei žavingoji firmos "Very French Gangsters" vaikams kurtų akinių reklama.

ZARA: drabužiai ir aksesuarai.


Merci beaucoup ir stilingo antradienio vakaro, mieliosios!;*


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą