MoRu

2012 m. rugsėjo 18 d., antradienis


Bonjour Paris!


  

Šį vėsų lietuvišką rudenį, kuomet kartais atrodo, jog lietingiems orams nėra galo, o nuotaiką praskaidrina tik ryškūs, spalvoti Klevo lapai ir saulėtos dienos kaip ši, “pasidaviau” nostalgijai Paryžiui ir šią akimirką atrodo mielai viską paaukočiau už Dieviškos latte puodelį ir traškantį “croissant” jaukioje kavinukeje netoli Monmartro. Na, bet kartais užtenka tik pasvajoti ir pažiūrėti filmą su viena mylimiausių aktorių, Audrey Hepburn, kuri filme ,,Sabrina” ištarė tuos auksinius, daugiau nei milijono vertus žodžius: ,,Paris is always a good idea”!
  Audrey Hepburn XX amžiaus moteris - ikona, pasižymėjusi elegantišku stiliumi ir išskirtiniu moteriškumu, ji tarsi to laikmečio holivudo glamour‘o sinonimas. Tačiau, kiek teko skaityti iš atsiliepimų, ši aktorė net ir savo šlovės laikais išliko paprasta, nuoširdi ir labai rūpestinga. Tanja Star (Audrey mamos draugės dukra) net pažymėjo, jog ji buvo nesavanaudiškiausias jos pažinotas žmogus. Mat, kad ir kokia Audrey būdavo užsiėmusi, ji niekad nepamiršdavo artimųjų ir dėžėmis siųsdavo drabužius po filmavimų namo, tad Tanja sukaupė lobyną apie kurį kiekviena šiuolaikinė moteris tik ir svajoja. Audrey Hepburn teigiama, jog labiausiai vertino elegantišką paprastumą ir kokybę. Neveltui ji vėliau tapo garsaus dizainerio Hubert de Givenchy mūza, kuris jos nuomone,,..nekūrė otkutiūro, jis kūrė asmenybę“. Šis dizaineris būtent ir sukūrė garsiąją mažąją juodąją suknelę iš filmo ,,Breakfast at Tiffany‘s“, kuri vėliau 2006 – iais buvo parduota aukcione už 467,200 svarų. Nežinau kaip jums, bet man būtent Audrey vaidmuo kaip Holly Golightly filme ,,Breakfast at Tiffany‘s“ yra viena įsimintiniausių jos rolių. Vien ką reiškia filmo pradžia, kuomet aktorė vilki tarsi nulietą juodą suknelę, pasidabinusi taip mėgtu Coco Chanel baltų perlu vėriniu, o rankose laiko kavos puodelį ir ragelį, tarsi šiandieninė mano svajonė.:)) 
   Nežinau, bet aš kiekvieną kartą žiūrėdama šį filmą atrandu kažką naujo, kažką artimo ir mielo. Holly man tarsi moters idealas. Ji elegantiška, miela, moteriška, protinga, o kartu ir it maža mergaitė: nerūpestinga, šmaikšti ir gal net kiek kaprizinga. Be kita ko, ji žavinga ir nenuspėjama, moteris su paslaptimi! Atrodo, tikras tobulos moters komplektas. O ką jau kalbėti apie Audrey Hepburn grožį. Šiame filme ji atrodė įspūdingai tiek vilkėdama garsiąją juodąją suknelę, tiek ir per didelius marškinius bei miegojimo kaukę. O įdomiausia, tai kad prisiminus ,,mados tendencijų maratoną“, tai Holly tarsi šio sezono ikona, kad ir Audrey Hepburn niekad nesekiojo naujausių tendencijų ir kūrė savo asmeninį ir nepamirštamą stilų, tačiau manau galima teigti, jog Ji yra 2012-2013 metų rudens – žiemos sezono mados ambasadorė.

(ZARA: akiniai nuo saulės, suknelė, aukštakulniai. H&M: koljė ir auskarai)

( ZARA: skrybėlaitė, akiniai. Mango: pirštinės. United colors of benetton: paltukų look'as)
( Mango: marškiniai)

 ( ZARA: šalikas, džinsai, sakvojež tipo rankinė. Mango: paltukas. H&M: megztukas. Massimo Dutti: laikrodis, look'as megztuko ir kelnių).


 P.S. Visus drabužius bei aksesuarus savajai Audrey - Holly įvaizdžio interpretacijai atrinkau iš naujausių kolekcijų, tikiuosi ir Jūs šį sezoną atrasite savąją Holly! :)))

P.S.S. Čia mano sesės sritis, bet jei ką sudomins, tai šiuose link'uose šiek tiek lobyno rasto Youtube:

1. Audrey Hepbyrn make up - http://www.youtube.com/watch?v=fl-Ye52XDRA

(http://www.youtube.com/watch?v=OIBMx3N-BJc - šiame link'e mergina, kuo puikiausiai pademonstruoja, kaip pagrindą galima pasidaryti iš kojinės; aš asmeniškai, tai siuvausi, bet čia kur kas paprasčiau;)) ).
O šiaip, mielosios, jei auginate ilgas kasas, kaip ir aš, tai patariu labiau patyrinėti, ką siūlo pirmoji mergina, viena iš sesių, iš ,,luxy hair'' bei ši žavi mergina, kurios tikslas pademonstruoti įdomias šukuosenas, nereikalaujančias daug laiko, kurio visad taip mums, moterims,  trūksta - 
http://www.youtube.com/watch?v=Kk-0tTYJxrs&feature=watch_response

Bei galiausiai šiame tinklalapyje rasite visus naujus šukuosenų mados vėjus, kurie šturmuos 2012 - 2013, rudens - žiemos sezoną:  http://www.fashionising.com/hair/b--hairstyles-for-fall-2012-the-best-trends-cuts-and-styles-26303.html

Merci! ;*



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą